Bodum 11195-16 Instrukcja Użytkownika Strona 144

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 164
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 143
BISTRO
b.over Coee
Mker
The wter gets quickly funneled through
 tempered glss tube from the wter
tnk to the shower hed, consequently
preventing het loss nd conserving the
idel wter temperture.
A lrge shower hed replces the
trditionl drip system: The wter spreds
evenly over the ground bens nd
evenly extrcts, resulting in  blnced,
lvorfulcup.
The coee brews t its idel temperture
s  result of the powerful heting
element.
The permnent, titnium-plted ilter is
ine-meshed for ultimte rom delivery –
no more pper ilters tht hold bck the
essentil oils needed for  full-bodied
rom.
Very quiet nd quick – your coee is redy
in less thn 6min.
The b.over Coee Mker sets new
stndrds in coee mking:
Excellent, full-bodied tste without
cpsules or pper ilters!
142
Przeglądanie stron 143
1 2 ... 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 ... 163 164

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag