Bodum 11195-16 Instrukcja Użytkownika Strona 46

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 164
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 45
BISTRO & CHAMBORD
Thermo Jugs
Thermo Jugs re  must hve necessity becuse they're vcuum seled, double
wll construction oers the bility to keeps btches of liquid or soups hot or
cold for n extended period of time. This BISTRO Thermo Jug opens with n esy
one-hnded press on the lid to let the luids low. The lid closes utomticlly
fter ech use. These pieces re idel for serving nd entertining or bringing
on the go to work or outdoor picnic.
44
Keeps hot drinks
hot for hours!
95°C START!
200°F
90°C 1h45
195°F
80°C 5h30
175°F
70°C 10h30
160°F
60°C 16h45
140°F
50°C 25h30
120°F
Przeglądanie stron 45
1 2 ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... 163 164

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag